Emotie van een huis kopen

Als makelaar regel je veel voor je klant: je gaat samen met jouw klant op zoek naar de perfecte woning die bij de wensenlijst past. Je onderhandelt over de prijs, je geeft adviezen over de hypotheekvorm, alleen het beste is goed genoeg voor jouw klant.
Daarom zorg jij ervoor dat alles klopt en gaat leiden tot een aankoop waar iedereen zich gelukkig bij voelt.

Vrolijkheid na de ondertekening

De sleuteloverdracht! Wat een feest. Met de FUN-producten bieden we tal van mogelijkheden die je kunt inzetten als “de kers op de taart”. Verras de kopers met een gepersonaliseerde speakerbox voor binnen of buiten. Ook de projectiebox met bijvoorbeeld een fles champagne, geeft een persoonlijke boodschap, die zal leiden tot een blijvende herinnering. Bij de vraag aan jouw klant “ken jij een goede makelaar?” hoeven ze alleen maar de projectiebox te laten zien.
Hebben jouw klanten kinderen? Dan biedt FUN ook een ruime keuze waarmee je bij het hele gezin een glimlach op het gezicht tovert.
En dit alles: 100% recyclebaar en dus een verantwoorde keuze!

Hoe kun je een Fun product inzetten?

Speakerbox | Smurfit Kappa Fun

Speaker box

Zit je in je werkkamer en wil je graag lekker productief zijn met je lievelingsmuziek op de achtergrond? Of dobber je net in bad en zou je mee willen neuriën met de nieuwste hits? In beide gevallen kan een stijlvolle, duurzame, speaker voor een leuk muziekje en de nodige concentratie of ontspanning zorgen. Ben jij op zoek naar een geschenk met de look & feel van jouw merk ter verhoging van de merkbewustheid en extra customer experience? De speaker box is hiervoor een stijlvolle en sustainable keuze. Het is een compact apparaat wat ervoor zorgt dat je het makkelijk overal neer kunt zetten. Deze speaker is niet alleen kwalitatief maar ook designvol. De speaker box wordt geleverd inclusief speaker (te bedienen met je smartphone) en is te personaliseren met je eigen look & feel. Dit stijlvolle item met mooie klankkast is zowel decoratief als promotioneel inzetbaar. Een verantwoorde keuze en topproduct voor jouw relaties.

© Copyright 2020 Smurfit Kappa Zedek | Website door Coach4Website

De hier links afgebeelde tipi heeft een standaard bedrukking. Dat geldt voor alle afgebeelde producten in onze webshop. Echter je wilt graag een volledig eigen bedrukking hebben? Dat kan!
• Klik op meer informatie
• Vul jouw gegevens in en omschrijf je wensen
• Wij nemen contact met je op

OP MAAT BEDRUKKING

Klik hier voor meer informatie

U wilt graag 1 van onze producten, met een eigen bedrukking, voor een speciale actie, u wilt dat dit naar veel verschillende adressen wordt verstuurd, extra andere wensen? Desgewenst verzorgen wij uw volledige campagne! Klik op de button en laat ons weten welke wensen u heeft, en een van onze mensen neemt direct contact met u op.

COMPLEET MARKETING TRAJECT

Klik hier voor meer informatie

De hier links afgebeelde tipi heeft een standaard bedrukking. Dat geldt voor alle afgebeelde producten in onze webshop. Standaard bedrukking prima, maar je wilt je eigen logo hieraan toegevoegd hebben? Dat kan!
• Ga naar de winkel
• Kies jouw product
• Kies variaties en maak je keuze (standaard of met logo)
• Geef je aantal op
• Wij doen de rest

STANDAARD MET BEELDMERK

Ga naar de winkel

We zijn hier weggebleven van een traditionele display maar hebben een stortbak gemaakt in de vorm van een paprika. Geen verdere branding (die staat voldoende op topkaart en product), maar gewoon een paprika. Dit is een echte eye-catcher en heeft een enorme shopper-likablility. Bovendien is het bijkomend voordeel voor de retailer dat het naast de categorie maaltijden ook een stimulerend effect op de marge-rijke versproducten heeft. Een échte cross-promotion, waardoor 2 categorieën een flinke brand-boost krijgen.

De hier afgebeelde tipi heeft standaard deze bedrukking. Dat geldt voor alle afgebeelde producten in onze webshop. Wil je een standaardproduct bestellen?
• Ga naar de winkel
• Kies jouw product
• Kies variaties en maak je keuze (standaard of met logo)
• Geef je aantal op
• Wij doen de rest

STANDAARD PRODUCT

Ga naar de winkel